Vrijspringen

Normaal organiseert BWP Vleteren in maart of begin april haar jaarlijkse vrijspringwedstrijd, maar het coronavirus gooide roet in het eten...

Mits het naleven van de strenge corona maatregelen kunnen we er op 3 oktober toch een spetterende editie van maken.

Door het verplaatsen van het voorjaar na het najaar hebben we het programma wat aangepast.

De wedstrijd van de 4 jarige paarden wordt vervangen door een aanlegtest voor 18 maand oude paarden (°2019), we willen de kans bieden om de paarden al een eerste ervaring te laten opdoen.

Onze wedstrijd voor de 2 jarigen is opgenomen in de selecties voor de halve finale van het vrijspringen van Jumping Mechelen in Lier.

We sluiten af met de wedstrijd voor 3-jarige

Inschrijven kan online door het formulier op onderstaande link in te vullen. of door toezending van een kopie van het stamboekdocument van het paard, met de naam, adres en telefoon van de eigenaar aan de penningmeester Mw. Vanhoutte-Loeys, Beverenstraat 52, 8691 Alveringem (058/29.81.33).

De inschrijving wordt pas geregistreerd na de overschrijving van de som van €25 per deelnemend paard op de rekening BE61 7383 2314 5317 van het BWP Gewest Vleteren. Het inschrijvingsgeld zal de prijzenpot spijzen. Elke deelnemer ontvangt een zak kwaliteitsvolle paardenvoeder ter waarde van ca €10, die hij ter plaatse dient af te halen de dag zelf.

De inschrijvingen sluiten op vrijdag 25 september. De startlijsten worden de week voor de wedstijd online geplaatst

Nieuws